2012. február 4., szombat

Rihanna divat-valóságshowt készít!


Új divattervező kerestetik Nagy-Britanniában! 

A magyar Divatkreátor és külföldi Heidi Klum vezette Runway című showműsorhoz hasonlóan Rihanna is divattervező tehetségeket fog felkarolni, hogy versenyeztesse őket a világhírnévért. Az énekesnő első televíziós műsorában kreatív ötletekkel mérettetik majd meg magukat a versenyzőket. A műsor házigazdája a Girls Aloud énekese, Nicola Roberts lesz.

A popsztár aktív részt vállal a válogatás során és a verseny győztesénének kreációját fogja viselni a londoni Hyde Parkban rendezett júliusi koncertjén. "Mindig is nagyon szerettem a divatot. Ez egy állandó inspirációs forrás az életemben, és az egyik fő oka annak, amilyen személlyé és eladóművésszé váltam mára" nyilatkozta az énekső. 

Nicola is stílusikonnak nevezte Rihannát és hozzátette: "Nagyon hízelgő volt, amikor Rihanna megkért arra, hogy dolgozzunk együtt az új showjában. Nagyon izgatott vagyok a brit divattervezők felfedezése miatt, akiknek szükségük van az esélyre és egy kis segítségre ahhoz, hogy megmutasság a tehetségüket”. A sorozat kizárólag az Egyesült Királyság Sky Living HD adásán lesz majd látható 2012 nyarán. Persze azért ne csüggedjetek, az adásokat mi is visszanézhetjük majd.
Kíváncsian várom az epizódokat! És ti?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése