2012. május 15., kedd

5 legszebb kígyóbőr táska

Egzotikusak, egyediek és tagadhatatlanul gyönyörűek, ki ne imádná ezeket a kígyóbőr mintás táskákat. Hétköznap farmerrel és pulóverrel vagy az irodába egy nőies szoknyakosztümmel vagy az esti buliba egy miniruhával. Szinte mindenhez passzol és a legunalmasabb öltözéket is feldobja!
Íme néhány különböző fazonú és mintázatú kígyóbőr táska, egyet mindenképp szerezz be!

A tavaszi táskák idén fényesebbek és merészebbek, mint ez a Jimmy Choo python "Justine" narancs, barack és rózsaszín árnyalatú táska:


A szezon legforróbb darabja ez a gyönyörű kivitelezésű JV bowling python táska. Nagyon praktikus, szinte minden elfér benne, hétköznapi viseletre is ajánlom! Legfőképp a márka alapítójának, Jeanne Lanvin tiszteletére tervezték ezt a lélegzetelállító táskát:

Most bemutatok nektek egy alkalmi darabot, a Michael Kors' python 'Quinn' clutch. Tökéletes kiegészítő lehet egy partin. Ez a barna tónusú, homokszemcsés retikül csodásan passzol akár egy arany csillámos lábbelihez is.

És ha már a partikról beszéltem az előbb, akkor itt egy igazán nyerő parti táska Christian Louboutintól az Artemis tüskés watersnake válltáska. Merész, figyelemfelkeltő és csakis egy szegecses C.Louboutin cipellőhöz ajánlom! A tüskés vállpántja feldobja a legegyszerűbb koktélruhát is. Garantált a hódítás!




Végezetül pedig ezzel a mesés, nagyon elegáns, színes kígyóbőr mintás táskával búcsúzom!
Melyiket választanátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése