2012. február 14., kedd

A Grammy díjátadó legrémesebb ruhái

Nyilvánvalóan évről évre nagyobb a nyomás a hírességeken, hogy mivel hívják fel magukra a figyelmet a Grammy díjátadón. Mindenki igyekszik túltenni a másikon. Idén ez annyira jól sikerült, hogy már-már karneváli hangulata lett a zenei díjátadónak. Mintha egy hatalmas farsangi buliba csöppentünk volna. Vajon igaz, hogy a divat önkifejezés?

Fergie nagyot villantott a díjkiosztón. Mindannyian ismerjük a szabályt, miszerint ne viseljünk fekete
fehérneműt a fehér felsőnk alatt. De talán Fergie úgy gondolta, hogy ez rá nem vonatkozik, ha narancssárgával teszi meg ugyanezt? Vagy talán ennyire büszke lenne a melltartó-bugyi kombinációjára? Nem is értem mit gondolt. Akárhogy is, ez a Jean Paul Gaultier csipkeruha nem bíz sokat a férfiak fantáziájára. 

Nyilvánvaló, hogy az énekesnő feltűnést akart kelteni, de ez a narancs szín önmagában is elegendő erre, ezzel kicsit túllőtt a célon...  A Judith Leiber táska viszont dicséretet érdemel szerintem.
A 29 éves rapper sem okozott meglepetést a botrányosan szörnyű megjelenésével. Megszoktuk tőle. De egy pápa? Kiegészítőnek? Sok mindenkinél kiverte a biztosítékot. Nem is csoda.
Az apácajelmezét amúgy Versace tervezte. 
Robyn, a svéd énekesnő szettje (vagy jelmeze?) is enyhén szólva különös. Van ember, akinek valaha is jól állt az elöl rövid, hátul hosszú ruha (más néven: mullet dress)? Hozzá ez a cipő és a gyűrű. Birodalmi roham osztagos vagy csak szimplán elmebeteg?
Katy Perry: Az Elie Saab ruhával még nem is lenne baj (díszítése 2 millió dollárt ér.). Sőt. De ne a ruhához fesse a haját és a körmét! Legközelebb szóljon neki valaki, hogy ezt fordítva szoktuk!

Bohém? OK. Igénytelen? Nem. Mégis melyik kukából mászott ki Cyndi Lauper? Nem a Jean Paul Gaultier ruhára gondolok, inkább a csöveseknél divatos “hajkölteményére”. 
 Ki a fene az a Nadeea? Ő. Az eddig említett hírességek legalább valamit letettek az asztalra, még ha gusztustalan kreációkban vonulnak fel akkor is tisztelet jár nekik. De akadtak olyan sztárjelöltek, akiknek nincs más kitörési út, csak a sokkoló külső és a remény: Blaaa

Bonnie McKee pedig gladiátornak öltözött? Mi van itt? Kabaré.
David Guetta és félesége, Cathy. Az a citromsárga cipő...Egy újabb retinagyilkos.

Az abszolút nyertes: Az orosz származású énekes, Sasha Gradiva! Gratulálok neki. Sikerült nevetségessé tennie magát az egész világ előtt. Szőke haj, rózsaszín habos estélyi... Hmmm mi kell még? Egy két gépfegyver díszítésnek! Terminátor? Transformers? Ez már nemcsak rossz, ez már röhejes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése