2012. február 23., csütörtök

Itt a mini táskák ideje! Egy legendás táska kicsiben.

Régebben rajongtam a hatalmas táskákért válltáskákért. Bárhová mentem, egy komplett túlélőkészlet volt nálam 'biztos ami biztos' alapon. Legyen szó fogkeféről, zsebkendőről, rágóról, körömreszelőről vagy ennél sokkal oda nem illő csecsebecsékről, valahol a táskám bugyrában ott lapult... A hatalmas pakkokban persze aztán csak az nem volt meg amit éppen akkor kerestem. Aztán kezdtem rájönni, hogy indokolatlan mindent magamnál tartani. A kacatok számának csökkenésével aztán a táskáim mérete is zsugorodott. A színházi táskák praktikusságát még mindig megkérdőjelezem, de a több funkciós mini táskákért annál inkább szemet vetettem. Se nem túl nagy, se nem túl kicsi. Újabban a divatházak is kezdik felismerni az ikonikus táskák apróbb verziójában rejlő lehetőségeket. Sajnos a parányi darabok árai nem egyenesen arányosak a méreteikkel, pedig örülnék neki.

A Hermés is megalkotta a legendás Birkin táska kicsinyített mását. Az élénk tavaszias színekben pompázó mini darabokat azonban nem éppen mini pénztárcájú hölgyeknek tervezték. Nekem még elég sokára jön el az az időszak, amikor 4000 dollárt hajlandó lennék kifizetni egy ilyen klasszikus szerzeményért, pedig lehet én is virágba borulnék. Egyelőre csak gyönyörködöm bennük. Nektek hogy tetszik?


7 megjegyzés:

 1. I really love your taste in bags! They are beautiful especially the ones below with the owls! I am following you now, would love to see your tastes more
  Elle xo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sooo good to hear these words. Thanks Elle

   Törlés
 2. The presantation makes the bags look all that more beautiful :) Thanks for the kind comment

  Xo

  meinmode.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. Nice post :):) i'm following you, visit my blog if you want :)
  Anordinarylifestylebook.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you Federica I will check yours as well

   Törlés
 4. The bag are so attractive! I'm loving colored bags even more!

  Kisses,
  Cri.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Yes, these are very vibrant and lovely Hermes Birkin bags

   Törlés