2012. február 6., hétfő

Cipőrajongók figyelem! Christian Louboutin évforduló


A rendkívüli cipőtervező, Christian Louboutin egy cipő és táska kollekciót dob piacra a francia luxus cég 20. évfordulója alkalmából.

A 26 darabból álló sorozatot - 20 különböző stílusú cipőt és 6 táskát - a klasszikus Louboutin stílus ihlette meg. A kabaré, az utazás és az építészet inspirációjából született kiegészítők mindegyike a divatház központi témáját testesítik meg annak érdekében, hogy definiálja az elmúlt 20 év tervezői munkáját. A kollekció márciustól lesz kapható a Christian Louboutin üzletekben és a hamarosan nyíló online webshopban.

És mire számíthatnak a rajongók? A kínálatban az élénk színű körömcipők, nyitott orrú masnis cipők, térdig érő csizmák, csodálatos balerina cipők, nyári szandálok, tollal díszített showgirl-szerű magassarkúk és kristályokkal díszített válltáskák lesznek.

Bár odavagyok a státusz-szimbólummá vált piros talpú cipőkért, ez a kollekció nekem túl extravagánsnak és giccsesnek bizonyul. Talán a túl földhözragadt gondolkodásom miatt, de ezek a darabok biztos nem lesznek a személyes kedvenceim. A francia tervező tavaszi kollekciójának egyes darabjai azonban annál inkább rabul ejtenek! Stílusosak, egyediek és mégsem provokálóan feltűnőek. 







Christian Louboutin tavaszi-nyári kollekció 2012





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése