2012. március 11., vasárnap

Nagy tavaszi kiegészítő mustra II. rész - Fazonok, formák



A trendmustra folytatásában a cipők és táskák fazonját veszem szemügyre. Egyes darabok  elbűvölőek, míg mások inkább kényelmesek és praktikusak. Csak rajtad múlik melyiket választod!

Táskák

1. Hatalmas clutch-ok
A borítéktáskák általában kicsik, ám az idei szezonra nagy méretűre tervezték őket. Végre beleférhetnek a szükséges dolgain mindenféle gyömöszölés nélkül. Ráadásul az eleganciájuk is töretlen.


2. Foldover táskák
Ez a fajta kiegészítő nagyon közkedvelt lett az utóbbi időkben, amely ebben a szezonban sem fog változni. Akinek ismeretlen lenne a fogalom, ezek olyan kézitáskák, melyeknek felső, zárható része visszahajlik a táskatestre. Praktikusak és stílusosak! Szerintem minden nőnek be kellene szereznie egyet.


3. Nagyon apró táskák
A kisebb táskák örökké a divat részei lesznek, de a 2012-es tavaszi/ nyári szezonban különösen picurkák jelentek meg. Nekem ezek nagyon miniatűrök ahhoz, hogy én hasznosítani tudjam őket. Ennyi erővel a zsebembe is tehetném :)

4. Wristlet táskák
Kelendőek lesznek a wristlet táskák is, azaz a karra akasztható elegáns táskák. Ebben a szezonban mind a fém-kapcsos, mind a cipzáros változat jelen van. Elegáns és szolid kiegészítők! Nekem nagyon tetszenek.


5. Láncos táskák
Amióta a Chanel bemutatta első lánc pántjait (1955-ben), a láncok folyamatosan jelen vannak a kifutón. Népszerűsége nem véletlenül töretlen, ezek azok a táskák, amik a hétköznapokon tökéletes szolgálatot tesznek. Választhatsz klasszikus vagy modern formájút is, de méretben a közepesre törekedj!


Cipők

1. Hegyes orrú cipők
Valami oknál fogva már jó ideje trendnek számít ez a fajta cipő. Idén sem lesz ez másként és sajnos idén sem reménykedhetünk a kényelmében. Ám változásként a tervezők kiemelték a cipők orrát.


2. Extra magas platformok
Nő legyen a talpán, aki ezekben képes sétálgatni. Én jobban kedvelem a lapos verzióját, bár elismerem, hogy nagyon szexisek. A kényelem pedig másodrendű.


3. Telitalpú
Újra éled a 90-es évek nagy divatja, a telitalpú cipő. Hordható elegáns és laza viselettel is. A színei idén visszafogottabbak, natúr árnyalatok. Számomra kissé ormótlanok, de ízlés válogatja.


4. Fűzős fazon
Bár a csizmáknál már nem alkalmazzák a dizájnerek, a magassarkúknál annál többféle megjelenését láthatjuk. Rendkívül szexis. Ha hódítani szeretnél, te is szerezz be egyet.


5. Csatos szandálok
A divatvilág mindig is előszeretettel nyúlt vissza a múltba. Az idei darabokra ez különösen igaz. A csattok is épp ilyenek, újra meg újra visszatérnek. Ki-ki döntse el, melyik újratervezett kiegészítőt részesíti előnyben.

  

Fotók: style.com

5 megjegyzés:

  1. I love all of the clutches!!!

    www.styliststeph.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Wow such great post! Good luck!:)

    xoxo
    http://gorgeouslookolga.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  3. I love takoon I think he is so avanguard!!!
    De
    http://blog101.com.br

    VálaszTörlés
  4. Great post! Lovely clutch bags!

    I absolutely will follow you, hope you follow me back!
    xx


    The Urban Umbrella
    xoxo


    http://urbanumbrella.blogspot.com/

    VálaszTörlés