2012. március 5., hétfő

Gigantikus giccs - Meadham Kirchhoff 2012


Sosem voltam az 'egyendivat' híve, ezért nagyon is szeretem nézni a bohókás öltözékeket és kiegészítőket a kifutókon. Azzal is tisztában vagyok, hogy a divat kezd szélsőséges irányba eltolódni, mert a tervezők szeretnének kitűnni a tömegből. Valószínűleg a Meadham Kirchhoff márka is éppen erre törekedett. 

A tervezőpáros fantáziavilágával nincs is bajom (alapvetően), de a nemrégiben bemutatott  2012/ 2013-as őszi-téli kollekciójuk egy valódi giccsparádéra sikeredett. Ed Meadham és Ben Kirchhoff minden létező divatszabályt megszegett. Az ízléstelenség netovábbja: élénk színű szőrmék, csillogó harisnyák, össze nem illő anyagok párosítása, arcfestés, színes parókák, ocsmány díszítések. Ingyen sem fogadnám el ezeket a katasztrofális cipőket és förtelmes táskákat. Szerintem egy négy éves kislány is igényesebben pakolja magára az anyukája ruhatárát.  Vagy akad olyan elvetemült, aki ilyeneket hord?



3 megjegyzés:

  1. love those shoes. xx

    p.s. I'm having a shoe giveaway if you'd like to check it out. :)
    devorelebeaumonstre.com

    VálaszTörlés
  2. Szörnyűséges - értem én, hogy a divat az önkifejezés, de ez inkább öncélú polgárpukkasztás - vagy épp Lady Gaga új gardróbját látjuk megszületni.

    VálaszTörlés