2012. március 12., hétfő

Alexander McQueen sarok nélküli lábbelik

Victoria Beckham és Lady Gaga különös viselete óta a legelszántabb divatőrülteket is alaposan megosztja a sarok nélküli lábbelik kinézete. Lehet szeretni vagy sem, tény, hogy egyre inkább jelen vannak a nagy divatházak kollekcióiban. Antonio Berardi, Marc Jacobs és Nina Ricci után Alexander McQueen is megalkotta a maga futurisztikus kinézetű  'patacipőit'. Bár a fodrokkal és szőrmékkel kissé finomított az ormótlanságukon, azért még mindig bizarr képet festenek egy szép női lábon. Számomra a magassarkú, az a magas saroknál kezdődik, amely szexisebbé teszi a lábunkat. Anélkül gnómnak fest az egész öltözet.

A másik kérdés természetesen a funkció. Még soha nem volt rajtam hasonló cipellő, de a képeket elnézve már látásból is meg tudom állapítani, hogy bizony nem lehet könnyű egyensúlyozni egy ilyenben. Nem véletlen hasalt el benne Lady Gaga is. Ha ő nem tud benne járni, akkor egy magamfajta 'amatőrnek' ez több, mint kihívás.

Szerintetek nálunk is divathóbort lesz a sarok nélküli cipő?
Vagy ez csupán a celebek polgárpukkasztása?

6 megjegyzés:

  1. They are crazy and I love them!
    Be sure to stop by, I have an awesome competition atm xo

    VálaszTörlés
  2. Mc.Queen's shoes were just too much for me this season! I mean the outfits themselves were overwhelming, so i think he should have ease-up on the shoes!

    I just made a review about the Paris Fashion Week! If you fancy some reading, you're more than welcome!

    Have a good week!
    xo
    Aurore

    http://cry-just-a-little.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Just dont know how they walk with it!!
    De
    http://blog101.com.br

    VálaszTörlés
  4. I love Alexander McQueen he had such amazing style so sad to lose someone so talented! I'm your newest follower! Check out mine! www.messydirtyhair.com


    Xx Kelly

    VálaszTörlés
  5. I woul be too scare to wear heel-less shoes they look scary an angerous lol, but some of them look really goo too. I have actually seen a few people in real life wearing the shoes and they didn't seem to be struggling with walking so maybe it is not that hard to walk in them. I definitely will not be trying to find out.

    I am now following you, please have a look at my blog and follow back if you'd like :) xx


    www.dressmecandy.blogspot.com

    VálaszTörlés