2012. január 29., vasárnap

Amy Winehouse előtt tisztelgett Jean Paul Gaultier!?A divatház 2012-es tavaszi/nyári couture kollekcióját a különc énekesnő inpirálta.

A tervező mindig is rajongott a popkultúráért és ezúttal úgy döntött, hogy ruháival fog tisztelegni a tavaly elhunyt Amy Winehouse előtt, aki merész személyiségével és 'rock and roll' Barbie stílusával igazi szimbólum volt. Jean Paul Gaultier elismerően nyilatkozta, hogy egy valódi divatikon volt.

A ruhák, akárcsak Amy Winehouse, a végzet asszonyának és az utcai viseletnek a keverékét tükrözte. Fűzők, selymek, baseball dzsekik és nagy pulóverek, Fred Perry szerű pólók, kilátszódó melltartópántok, csipkés fehérneműk és túlméretezett esőkabátok csak néhány a nagyszerű elemek a kollekcióból.

A modellek hatalmas kaptárszerű hajjal, cigarettával, piercinggel, erőteljes sminkkel és platform magassarkúban vonultak fel az énekesnő zenéjére.

Nagyon eredeti és érdekes bemutató volt, ám a művésznő családja felháborodott a kreációk láttán. "Mi még mindig gyászoljuk az elvesztését", nyilatkozta az édesapja.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése